2016-03-19 09:08:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Fontolja meg minden lépését

Napi horoszkóp március 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha ön még egyedülálló és partnert keres, akkor ma este teljesülhet a vágya! Összefuthat egy rég nem látott ismerősével, és a találkozás mély nyomot hagy önben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez hatalmas lendületet ad önnek. Mindenképpen szervezzen valamilyen szabadtéri programot, menjen el túrázni, biciklizni, vagy legalább a parkban sétáljon egy nagyot. A szerelmi energiák is erősödnek ennél a holdállásnál!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A magánéletében komoly dilemmával találja szemközt magát, és talán elbizonytalanodik, hogy mi a helyesebb, ha az eszére, vagy a szívére hallgat? A legjobb, ha kikéri a barátai tanácsát, ők segíteni fognak önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ez most nem kedvez önnek. Rossz passzban van, elégedetlen mindennel és mindenkivel. Próbáljon rájönni, mi az a valódi probléma, ami nyomja a szívét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Amikor a magánélete kiegyensúlyozott, mindig elbízza magát, mert megfeledkezik arról a rengeteg munkáról, amellyel megteremtette a békét. Válogassa meg a szavait, mert ma könnyen megsérthet valakit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szétszórtságával felboríthatja a családja vagy a partnere hétvégi programját. Ha váratlanul behívják a munkahelyére, és igent mond, a túlórákban most nem lesz köszönet. Ma több váratlan vendégre is számíthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha erőteljesen visszautasítja az önt ért támadásokat, és kikéri magának az alaptalan rágalmakat, akkor a rosszakarói meghátrálnak. Tegye ezt akkor is, ha valamelyik családtagjával keveredett vitába!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Találnia kell valamilyen hatékony levezetést a túlfűtött energiáinak, különben baleset vagy betegség érheti. Semmit se tartson magában, dolgozza le a feszültségeit. Valamilyen fizikai tevékenység minden bizonnyal segít kézben tartani a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sokat ígérőnek látszik egy most kezdődő szerelem, de számítson arra, hogy a meghitt együttléteket megzavarhatják. Vagy a család nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, vagy az előző kedvese gondoskodik egy kellemetlen meglepetésről.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen óvatos, ne csináljon semmit, amit nem fontolt meg legalább háromszor. A Hold az oroszlán jegyében jár, emiatt ön kissé forrófejű lehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében jár. Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden, amit eltervezett, sikerülni fog.

Halak: II. 19. - III. 20.
Négy bolygó áll a Halak jegyében. Ez könnyeddé és széppé teszi a mai napját. A Vénusz együtt áll a Neptunusszal, ami a szerelmi életét is érezhetően felpezsdíti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: